Caffe Dieme

CAFFE DIEMME 

Družba Diemme S.p.A. ima svoje korenine v Padovi vse od leta 1927. Danes tretja generacija družine Dubbini še vedno vztraja v prepričanju, da so odnos med tradicijo in sodobnostjo, visoka kakovost izdelka in skrb za stranko ključnega pomena za uspeh. S tem svojim strankam zagotavlja zanesljivega partnerja v poslu.

Po več kot osemdesetletni tradiciji Diemme Caffe še vedno pomeni sinonim in jamstvo za kakovost v Italiji in po svetu, za vse, ki računajo na zanesljivega partnerja, izdelek in storitev.

 

Caffe Dieme kava za gostince. Esines d.o.o.

Caffe Dieme kava za gostince.
Esines d.o.o.

Caffe Dieme – ESINES D.O.O. 

Na Slovenskem trgu podjetje Esines d.o.o. iz Kopra, že devet let uspešno zastopa in trži kavo visoke kvalitete pod imenom Caffe Diemme, ki se je od svojega nastanka leta 1927 uspešno prodaja na vseh kontinentih. Z lastno distribucijo našim strankam zagotavljamo redno dostavo kave in drugih artiklov Diemme na območju Slovenije, ob tem pa skrbimo tudi za pravilno delovanje kavnih aparatov. Redno vzdrževanje in servisiranje kavnih aparatov je eden izmed pomembnih dejavnikov dobre kave, kar zagotavljamo s pooblaščenimi serviserji.

 

Kava za gostince Caffe Diemme

Kava za gostince Caffe Diemme

Kontaktna številka: 041 623 382

Spletna stran: www.kava-esines.si

Spletna trgovina: www.kava-esines.com

E-mail naslov: smunko(Replace this parenthesis with the @ sign)siol.net

 

 

 

Comments are closed